Beachclub Scheveningen

Peukie / Beachclub Scheveningen

Beachclub Scheveningen

Peukie Beachclub is gevestigd op de A-locatie van Scheveningen, schuin tegenover het Kurhaus, met het strand en zee vlak voor de deur en het lekkere zonnetje op het terras. Waan uzelf op één van de loungebedden van Peukie Beachclub en laat ons jong en dynamisch persoon u en uw gezelschap bedienden.

’s Morgens kunt u bij Peukie Beachclub gezellig ontbijten en lunchen samen met familie, vrienden, kennissen en/of relaties. De ochtenduren zijn over het algemeen rustige uurtjes waar u heerlijk kunt ontspannen en tot rust komen door de zee en de ochtendzon. Daarna zal het geleidelijk drukker worden en meerdere diverse mensen aantrekken.

In de avonduren organiseren wij regelmatig diverse feestjes waarbij u kunt genieten van heerlijke muziek met meeslepende deuntjes en dj’s, oftewel Peukie Beachclub komt tot leven! Bent u geen feestganger met de voetjes op de vloer? Geniet dan van onze heerlijke openhaard bij één van onze ontspannende zitplaatsen. Zo kunt u plaatsnemen aan de bar voor onze (speciale) cocktails zoals de Gin Tonic, Mojito Klassiek, Espresso Martini en Moscow Mule, maar voor een lekker standaard ijskoud biertje of wijntje bent u natuurlijk ook gewoon welkom bij Peukie Beachclub.

Locatieverhuur

Peukie Beachclub is ook beschikbaar voor verhuur, denk hierbij aan: feesten, partijen en evenementen zoals een verjaardag, meeting, bruiloft of een vrijgezellenfeest.

Bij het huren van de locatie van Peukie Beachclub wordt u volledig ontzorgt van alle catering. Wij nemen alle taken uit uw handen daarmee u kunt denken aan diverse workshops, activiteiten en/of ballonnendecoratie (tegen betaling) zoals ballonnen bogen, pilaren, cijfers en tafelstukjes en staanders. Peukie Beachclub kan een bezetting tot wel 1000 personen kwijt op de locatie, zelfs overdekt.

Bekijk hier ons arrangement of neem direct contact met ons op voor nadere informatie of een op maat gemaakte offerte.