Beachclub Scheveningen

Peukie / Beachclub Scheveningen

Beachclub Scheveningen, Peukie Beachclub is de plek!

Peukie Beachclub is gevestigd op de A-locatie van Scheveningen, schuin tegenover het Kurhaus, met het strand en zee vlak voor de deur en het lekkere zonnetje op het terras. Waan uzelf op één van de loungebedden van Peukie Beachclub en laat ons jong en dynamisch persoon u en uw gezelschap bedienden.

’s Morgens kunt u bij Peukie Beachclub gezellig ontbijten en lunchen samen met familie, vrienden, kennissen en/of relaties. De ochtenduren zijn over het algemeen rustige uurtjes waar u heerlijk kunt ontspannen en tot rust komen door de zee en de ochtendzon. Daarna zal het geleidelijk drukker worden en meerdere diverse mensen aantrekken.

Peukie Beachclub ligt op het mooiste stukje strand van Scheveningen, vlak naast de pier. Onze Keuken is al vroeg geopend voor zowel ontbijten, lunchen en dineren en zult u de hele dag door voorzien van een groot scala lekkernijen. Door ons enthousiaste personeel en sfeervolle ambiance kunnen we wel zeggen dat we de een van de leukste strandtenten van Scheveningen zijn.

vip bedden strand peukie

In de avonduren organiseren wij regelmatig diverse feestjes waarbij u kunt genieten van heerlijke muziek met meeslepende deuntjes en dj’s, oftewel Peukie Beachclub komt tot leven! Bent u geen feestganger met de voetjes op de vloer? Geniet dan van onze heerlijke openhaard bij één van onze ontspannende zitplaatsen. Zo kunt u plaatsnemen aan de bar voor onze (speciale) cocktails zoals de Gin Tonic, Mojito Klassiek, Espresso Martini en Moscow Mule, maar voor een lekker standaard ijskoud biertje of wijntje bent u natuurlijk ook gewoon welkom bij Peukie Beachclub.

Bereikbaarheid

Peukie Beachclub is goed te bereiken vanuit Den Haag met de tram, u kunt net voor de boulevard uitstappen. De Beachclub ligt in de buurt van The fat mermaid, Hart Beach, strandpaviljoen zuid en het Kurhaus. Wanneer u de boulevard afloopt komt u bij het zwarte pad, dit wordt ook wel als het rustige gedeelte van Scheveningen gezien. Kom langs voor lekker eten, biologische producten, pizza’s of andere lekkernijen.

Locatieverhuur

Het strand is de ideale plek om een feestelijke gebeurtenis te vieren. Peukie Beachclub begrijpt dit maar al te goed en biedt daarom de mogelijkheid de locatie af te huren voor feesten en partijen. Hierbij kunt u denken aan: verjaardagen, babyshowers, een meeting, bruiloften of een vrijgezellenfeest.

Bij het huren van de locatie van Peukie Beachclub wordt u volledig ontzorgt van alle catering. Wij nemen alle taken uit uw handen daarmee u kunt denken aan diverse workshops, activiteiten en/of ballonnendecoratie (tegen betaling) zoals ballonnen bogen, pilaren, cijfers en tafelstukjes en staanders. Peukie Beachclub kan een bezetting tot wel 1000 personen kwijt op de locatie, zelfs overdekt.

Bekijk hier ons arrangement of neem direct contact met ons op voor verdere informatie of een op maat gemaakte offerte.

t>