strandpaviljoen scheveningen peukie

Beste strandtent van Scheveningen

Beste strandtent van Scheveningen, Peukie Beachclub

Wanneer u op zoek bent naar de beste strandtent van Scheveningen zit u bij Peukie Beachclub goed! Peukie Beachclub is het oudste strandtent van Scheveningen. Doordat wij toentertijd een van de eerste strandtent waren, hebben wij ons kunnen vestigen op de beste plek van Scheveningen. Wij bemachtigde een plek aan de boulevard, naast de pier en het Kurhaus. Nu meer dan 42 jaar geleden zijn wij nog steeds te vinden op dezelfde oude en betrouwbare plek. Zo kunt u ons altijd ieder jaar weer perfect vinden. Scheveningen is een stadsdeel van Den Haag en beschikt over een prachtige boulevard. Wanneer u kiest voor sfeer, gezelligheid en jong bruisend team, behoort Peukie toch wel tot een van de beste restaurants in Scheveningen. Wanneer u een bezoekje brengt aan het prachtige Scheveningen mag een wandeling aan de boulevard niet missen, de leuke kleine winkeltjes en de prachtige zonsopgang- en ondergang.

Wij vinden niet als enige dat Peukie Beachclub de beste strandtent is!

Vele websites en bloggers zijn het er over eens, Peukie is de place to be wanneer je naar Scheveningen gaat. Zo schreef het blad van Chantal Janzen &C een artikel waarin Peukie Beachclub naar boven komt als een van dé beste terrassen in Nederland! Verder vindt Indebuurt Peukie Beachclub een van de 7 Zonnigste strandtenten van Den Haag en Scheveningen.

Rust en ruimte

Peukie Beachclub staat bekend om zijn ZEN-uitstraling met rust en ruimte. Wij zijn uiterst geschikt om heerlijk te ontspannen met een muziekje en een lekker hapje en/of drankje. U heeft uitzicht op de drukbezochte pier en boulevard waar u in de zomerperiode kunt genieten van alle mensen die voorbij wandelen. Ieder jaar veranderen wij onze inrichting voor een nieuwe relaxte sfeer dat steeds vernieuwend en verrassend is. Natuurlijk behouden wij onze ZEN-uitstraling wel! Regelmatig veranderen wij ook onze bereiding of menukaart zodat wij helemaal up-to-date zijn met de nieuwste trends, zo hebben we een gewone bakkie, maar ook gevarieerde koffies en cocktails om lekker de avond in te gaan. De zomer kan uiteraard ook gewoon gevierd worden met een swingend muziekje om de heupen los te schudden. Houdt u van meer rust en ruimte dan kunt u altijd gebruik maken van onze VIP service. Als VIP van Peukie Beachclub kunt u gebruik maken van onze aparte ruimte met luxe 4 persoons loungebedden met heerlijke zachte kussen en een welkom fles. Kom eens langs bij Peukie Beachclub en beoordeel zelf of wij “The place to be(ach)” zijn. Wij beloven u een beste strandtent van Scheveningen of misschien wel van Nederland ervaring.