Bestel bij Peukie eenvoudig en snel met een QR code!

Sinds 1974 staat Peukie op de vertrouwde plek schuin tegenover het Kurhaus met uitzicht op de pier. Dit jaar zijn wij vanaf 7 maart weer geopend! Omdat wij actueel en trendy zijn hebben we weer iets nieuws voor u verzonnen!

Nieuw!

Wij bieden jouw een digitaal menu aan zodat je al met een paar eenvoudige klikken de bestelling kunt plaatsen. Met Booq kunnen we alle bestellingen op één portaal beheren. Wij ontvangen meldingen wanneer u een nieuwe bestelling plaatst. Wij controleren de orderstatus en leveren nog snellere service! Met Boog kunnen wij u de ultieme interne eetervaring bieden.

Hoe het werkt?

Wij zetten QR-code bordjes op tafel, je scant de code en komt gemakkelijk op onze bestelsite. Kies vervolgens uw bestelling en reken direct af. Daarna worden de bestellingen netjes uitgeserveerd. Zo simpel is het! Dit is omdat wij behoefte hebben aan snelheid en tevredenheid!

U kunt via deze link bestellen: Klik hier

The place to be(ach) in Den Haag

Het enige waar wij ons echt op moeten concentreren? Is om onze klanten geweldige service te bieden door middel van heerlijke drankjes, ontbijt, lunch en diner.
Zo kunt u volop van het strand van Scheveningen genieten.

Bij Peukie beachclub kun je gebruik maken van onze VIP ruimte. Dat houdt in heerlijke loungebedden met zachte kussens terwijl je ultiem geniet van een heerlijke kop koffie of thee met misschien wel een maaltijd.

Groetjes,

De leukste strandtent van Scheveningen!