Restaurant Scheveningen boulevard

Peukie / Restaurant Scheveningen boulevard

Restaurant Scheveningen boulevard

De badplaats Scheveningen is rijk aan het aantal restaurants waar u lekker kunt eten met verschillende keukens. De restaurants zijn kwalitatief met hoge waardering vandaar dat vele mensen uit het hele land hier komen eten. Bij de haven is er een constante aanloop van lekkere verse vis. Vele restaurants verkopen vis voor de vele visliefhebbers dat Scheveningen heeft te bieden.

Bij Peukie Beachclub kunt u heerlijk uit eten met familie, vrienden, kennissen of relaties. U kunt een hapje eten met een prachtig uitzicht op de blauwe zee, dat uiterst ontspannend werkt. Van welk soort eten of drinken u ook houdt Peukie Beachclub heeft het! Voor de visliefhebbers hebben wij een gerookte zalm, gamba’s, tonijn, kibbeling en nog veel meer. Eet u liever vlees, geen probleem! Wij bieden onder andere heerlijke malse steaks, carpaccio, hete kip en warm vlees. Natuurlijk hebben wij ook gedacht aan de vegetariërs en veganisten onder ons

Bekijk ons menukaart voor ons volledig aanbod.

Tevens kunt u ook de locatie van Peukie Beachclub huren voor verschillende arrangementen zoals een bruiloft, borrel, meeting en bachelor party. Ons restaurant verzorgt heerlijke Oud Hollandse Bittergarnituur, feesthapjes, midnight snacks, sushi en verschillende soorten dranken. Klik hier en bekijk ons volledige aanbod.

Peukie Beachclub is geopend van maart tot eind oktober. Vanaf ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is de keuken geopend en serveren wij u graag een hapje en een drankje, wij heten u graag welkom in ons restaurant in Scheveningen boulevard, tot snel!

Bent u al nieuwsgierig geworden naar ons restaurant en keuken? Reserveer dan direct via de onderstaande knop. Voortijdig reserveren zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een tafel zonder enige wachttijd. In het formulier kunt u ook reserveren voor een evenement of partij.

Klik hier voor het reserveringsformulier.

vip bedden bij peukie
t>