Scheveningen strand

Peukie / Scheveningen strand

Scheveningen strand, kom naar Peukie Beachclub

Peukie Beachclub is gevestigd op de boulevard voor het Kurhaus in Scheveningen op het strand, het razend populaire strand is ongeveer 3 kilometer lang. Scheveningen is het drukst bezochte strand van Den Haag en omstreken met zijn boulevard. In de zomermaanden vanaf april tot en met september zijn hier allerlei bezoekers te vinden zowel nationaal als internationaal.

Scheveningen heeft veel te bieden, van de brede wandel promenade met winkeltjes tot leuke strandtentjes voor heerlijke hapjes en drankjes. De strandtenten in Scheveningen hebben een prachtig uitzicht op het mooie strand, pier en zee. U kunt zelfs genieten van de mooie zonsopgang en zonsondergang. Scheveningen boulevard is het hele jaar erg druk, mensen komen in het najaar uitwaaien en het begin van de zomer vieren wanneer de eerste zonnestralen komen.

Geniet jaarlijks in augustus in de weekenden ook van het drukbezochte Internationaal Vuurwerk festival aan de Haagse kust. Verder zijn er vele bezienswaardigheden in het noordelijk havenhoofd (begin van de Scheveningse haven) en natuurlijk het The Hague Beach Stadium. Hier vinden leuke wedstrijden plaats die u kunt bijwonen. Wanneer u de boulevard helemaal afloopt komt u bij het zwarte pad, dit is een verlengde van strandtenten vanuit de boulevard.

Tevens is Scheveningen ook de plek voor een dagje uit met vrienden, familie of een afspraak. Op een afstand van 5 minuten lopen heeft u een game hall waar u leuke games kunt spelen. Ideaal om samen met familie, vrienden of date binnen te lopen. Vervolgens kunt u een lekkere maaltijd nuttigen bij Peukie Beachclub of vice versa. Wanneer u een weekendje weg wilt, is Scheveningen ook ideaal er zijn prachtige hotels in Scheveningen deze zijn gevestigd op a-locaties.

Kom langs en geniet van ons zonnige terras aan het strand van Scheveningen. Plof neer op één van onze loungebedden of schuif aan bij één van onze tafels en laat u bedienen door ons jong en dynamische personeel met uitstekende service. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een gezellige middag of avond met vrienden, familie en zelfs voor de kinderen is er altijd iets te beleven. Peukie Beachclub staat bekend om zijn smakelijke gerechten en geniet in de zomermaanden van een heerlijk dagje uit eten op het strand van Scheveningen.

De pier in Scheveningen

De pier in Scheveningen bestaat al sinds 1961, helaas moest de Pier in 2013 sluiten omdat hij niet meer aan de brandveiligheidseisen voldeed. Gelukkig is de Pier na de sluiting in goede handen beland waarna in 2015 een feestelijke opening plaatsvond. De Pier is de bekendste attractie van de Nederlandse kust. De Pier is inmiddels een ware foodboulevard geworden met eigentijds aanbod van bars, restaurants, overdekte winkels en exclusieve suites waarin er overnacht kan worden. Buiten dit zijn er vele attracties waaronder een reuzenrad, Jump Holland en een Bungy Jump.

Op de Pier zijn er het hele jaar lang festivals, evenementen, markten, kids activiteiten en concerten. Na deze intensieve activiteiten wilt u natuurlijk een verfrissend drankje en heerlijke hapjes, Peukie Beachclub is de ideale plek om een drukke dag af te sluiten met een borrel, muziek en gezellig personeel.

Bekijk hieronder enkele reviews van voorgaande klanten

“We komen hier vaak (uit Zuidoost Brabant) om een dagje te chillen. Het eten is buitengewoon goed, de muziek top (Shazam staat de hele dag aan), de bediening snel, vriendelijk en uiteraard het uitzicht prachtig. We komen snel nog een keer.”- Ralph O.

“Mooie strandtent, vriendelijke bediening. Lekkere zitplekken met veel ruimte voor de zon! (als deze er is natuurlijk” – Jeroen Brummer

“Geweldige plek. Lekker eten en super vriendelijke medewerkers. Onwijs genoten van onze dag bij Beachclub Peukie!” – Sonja Adriaanse

t>