Scheveningen strand

Peukie / Scheveningen strand

Scheveningen strand

Peukie Beachclub is gevestigd op de boulevard voor het Kurhaus in Scheveningen op het strand, het razend populaire strand is circa 3 kilometer lang. Scheveningen is het drukst bezochte strand van Den Haag en omstreken met zijn boulevard. In de zomermaanden vanaf april t/m september zijn hier allerlei bezoekers te vinden zowel nationaal als internationaal.

Scheveningen heeft veel te bieden, van de brede wandelpromenade met winkeltjes tot leuke strandtentjes voor heerlijke hapjes en drankjes. De strandtenten in Scheveningen hebben een oogverblindend uitzicht op het mooie strand, pier en zee. U kunt zelfs genieten van de mooie zonsopgang en zonsondergang.

Geniet jaarlijks in augustus in de weekenden ook van het druk bezochte Internationaal Vuurwerk festival aan de haagse kust.

Tevens is Scheveningen ook de plek voor een dagje uit met vrienden, familie of een afspraak. Op een afstand van 5 minuten lopen heeft u een game hall waar u leuke games kunt spelen samen met familie, vrienden of date vervolgd door een lekkere maaltijd bij Peukie Beachclub of vice versa.

Kom langs en geniet van ons zonnige terras aan het strand van Scheveningen. Plof neer op één van onze loungebedden of schuif aan bij één van onze tafels en laat u bedienen door ons jong en dynamische personeel met uitstekende service. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een gezellige middag of avond met vrienden, familie en zelfs voor  kinderen is er altijd iets te beleven. Peukie Beachclub staat bekend om zijn smakelijke gerechten en geniet in de zomermaanden van een heerlijk dagje uit eten op het strand van Scheveningen.

Bekijk hieronder enkele reviews van voorgaande klanten:

“We komen hier vaak (uit Zuidoost Brabant) om een dagje te chillen. Het eten is buitengewoon goed, de muziek top (Shazam staat de hele dag aan), de bediening snel,vriendelijk en uiteraard het uitzicht prachtig. We komen snel nog een keer.”- Ralph O.

“Mooie strandtent, vriendelijke bediening. Lekkere zitplekken met veel ruimte voor de zon! (als deze er is natuurlijk” – Jeroen Brummer

“Geweldige plek. Lekker eten en super vriendelijke medewerkers. Onwijs genoten van onze dag bij Beachclub Peukie!” – Sonja Adriaanse