beste strand

Strandpaviljoen Scheveningen

Strandpaviljoen

Scheveningen staat bekend om zijn vele strandpaviljoens aan het meterslange strand. Vanaf begin maart worden de strandpaviljoens weer opgebouwd en helemaal klaargemaakt voor het nieuwe zomerseizoen. De strandpaviljoens zijn gevestigd op Scheveningen, het Zwarte Pad en een aantal tentjes zijn ook te vinden in het Zuiden. Peukie Beachclub is te vinden op de boulevard, bij de pier en het Kurhaus, midden in het “hartje van Scheveningen”. Scheveningen is geschikt voor het hele gezin met veel activiteiten en bezienswaardigheden. Je kunt langs gaan bij Sea Life Scheveningen, Skyview De Pier, Pathé, Gamehal, Casino, GlowGolf, Bowling en nog veel meer. Al deze activiteiten zijn op korte afstand van strandpaviljoen Peukie.

Strandpaviljoen Peukie Beachclub is een echte strand belevenis, van een leuke samenkomst met vrienden en/of familie tot een zakelijke samenkomst voor borrels en besprekingen. Sinds kort kunt u ook kiezen voor onze selfservice waar u alles op uw eigen tempo kunt doen. Rustig het menu doorlezen, genieten van het weer, kletsen en bestellen bij de bar. Natuurlijk komt ons personeel wel gewoon uw eten brengen bij uw tafel.

Houdt u meer van privacy en extra luxe? Reserveer dan een VIP lounge bed met zachte kussens, onze bedden bestaan uit 4-persoonsbedden waar u heerlijk de ruimte hebt voor met z’n tweeën of gezellig met z’n vieren kunt liggen en bij kletsen. Vanuit de VIP ruimte kunt u nog steeds genieten van de swingende deuntjes van de dj’s. Voor een kleine bijdragen bent u onze eigen Peukie VIP. Tevens is ook strandpaviljoen ook te huren en te reserveren voor evenementen, partijen en feesten. Houdt onze Facebook in de gaten voor leuke evenementen en zet u op aanwezig. Kortom: Strandpaviljoen Peukie Beachclub heeft voor iedereen de perfecte oplossing. Kom eens langs en beleef de echte strand belevenis en oordeel zelf, tot straks, wij staan al voor u klaar!