Vanaf 1 juni is Peukie Beachclub open!

Vanaf 1 juni mogen wij eindelijk weer open! Vanaf 12:00 uur mogen we weer bedienen in het restaurant, op het terras en op het strand. We zijn druk bezig geweest om te bedenken hoe wij jullie weer de service kunnen bieden die jullie gewend zijn en ons tegelijkertijd aan de RIVM-richtlijnen te houden.

Daar zijn wij over uit: er worden bijvoorbeeld zitplaatsen ingeleverd, 1,5 meter uit elkaar, maar er zijn ook gezellige lounge plekken bijgekomen.

De VIP-beach is ook weer ingericht, op dit moment alleen nog met normale bedden, maar zodra het kan en mag komen ook weer de grote bedden naar het strand.

Reserveren voor het restaurant is verplicht. Dit kan via onze website www.peukie.nl/reserveren. De vip-bedden kunnen vanaf vrijdag ook online worden gereserveerd. Wilt u eerder een vip-bed reserveren dan kunt u bellen naar: 070-3541877.

Wat verandert er als u bij ons op het terras / restaurant komt zitten

Ook wij moeten ons hoeden aan een aantal regels*

Wij zullen u naar uw gezondheidsvragen, door middel van vragen die zijn vastgelegd door het RIVM. De tafel, stoelen en menukaarten zullen worden gedesinfecteerd. Ook zullen wij u vragen, uw handen te desinfecterende met handgel. Dit allemaal zodat wij zo goed mogelijk de regels willen opvolgen om het verspreiden van het Covid-19 virus tegen te gaan.

Wij hopen op uw begrip.

Om zoveel mogelijk contact te vermijden kunt u gemakkelijk met een QR code bestellen. Meer informatie of bestel direct: https://bestellen.peukie.nl/

Ondanks de maatregelen, hebben wij er vertrouwen in om er samen een leuke tijd van te maken!

Een wijn van de maand

 

Het is de Estandon Héritage Provence rosé (Van Leersum). Een absolute specialist op het gebied van de populaire rosé wijn uit deze regio.

Deze rosé is heerlijk voor op het terras. De smaak omschrijving is: elegant – verfijnd – fruit – intens en verfrissend. Op het gebied van biologische landbouw vervult deze coöperatie een voortrekkersrol. De wijnen van Estandon zijn onderscheidend door hun consistente hoge kwaliteit.

Verkrijgbaar per fles en magnum van 1,5 liter.